Grill Catering til dit næste arrangement

Mangler du en lækker menu til dit næste arrangement? Bestil catering fra Grill-Bassen og sammensæt din menu, så den passer perfekt til dit arrangement. Vi leverer til hele Sjælland.

Når det kommer til at fejre livets store øjeblikke, er maden ikke bare en detalje - det er prikken over i’et. Hos Grill-Bassen tilbyder vi grillcatering i Slagelse og til resten af Sjælland. Men vores grill menu catering får du smag og stil til din fest, uanset om det er grill catering til konfirmation, firmafest eller fødselsdagsfest, er vi klar til at levere catering. Vores grillmester står klar med alt fra en klassisk grillmenu ud af huset til en mere omfattende grill buffet catering, alt sammen tilpasset dine ønsker og dit budget.

Skræddersyet Grill menu efter dine ønsker

Hos Grill-Bassen er vi ikke kun eksperter i grill. Vi går højt op i at tilpasse og skræddersy din næste catering menu, så maden passer perfekt til jeres arrangement. Vores catering grill service er designet og sammensat til at give dig frihed og fleksibilitet. Om du drømmer om saftigt grillkød, sprøde salater eller grillspyd, sørger vi for at der er noget for enhver smag. Vi går aldrig på kompromis med smag og kvalitet, og vi sørger for at give dine gæsters smagsløg en oplevelse.

Uanset hvor på Sjælland du befinder dig - om det er i Slagelse, Ringsted, Næstved eller Vordingborg, er Grill-Bassen klar til at levere grill catering til dit næste arrangement på Sjælland.

Catering - Alt du behøver til festen

Hos Grill-Bassen kan vi ikke kun sørge for en velsmagende cateringmenu. Hos os kan du nemlig også leje fadølsanlæg, popcornmaskine eller slush ice maskine til dine gæster. Vi tilbyder desuden også  helstegt pattegris med kok, eller du kan leje en pølsevogn til skrub af mad. Vi sørger for at din grillfest indeholder alt, hvad du drømmer om og dine gæster får en spændende smagsoplevelse.

Kontakt os i dag, for at sammensætte cateringen til din næste fest. Vi hjælper dig til en succes, så du kan koncentrere dig om dine gæster.