Lej en pølsevogn og gør din fest uforglemmelig

Skal du bruge en nem løsning til dit næste arrangement? Så lej en pølsevogn hos Grill-Bassen. En pølsevogn er altid et hit blandt dine gæster.

Om det er natmad til bryllupsgæsterne, rejsegildet på dit nye hus, eller fejre fødselsdag sammen med kollegaerne fredag eftermiddag så er en pølsevogn det rette valg. Du slipper for indkøb og rengøring, vi står for det hele.

Uanset om du kun ønsker den klassiske pølse med brød eller luksusudgaven med flæskestegssandwich så har vi en løsning til dig.

Læs vores FAQ her

Se priser

Basispakke 5.000 kr.
4 slags pølser med tilbehør
Servering til de første 25 personer er inkluderet
Herefter 90 kr. pr. person
Bestil her
Lille luksuspølsevogn 6.000 kr.
4 slags pølser med tilbehør
Bøfsandwich eller flæskestegssandwich
Servering til de første 25 personer er inkluderet
Herefter 100,- kr. pr. person
Bestil her
Stor luksuspølsevogn 6.500 kr.
3 slags pølser med tilbehør
Flæskestegssandwich
Bøfsandwich
Servering til de første 25 personer er inkluderet
Herefter 115,- kr. pr. person
Bestil her

Inkluderet i prisen

4 slags pølser (3 slags ved stor luksuspølsevogn):
Dagens udvalg

Brød og tilbehør:
Rå og ristede løg, agurkesalat, ketchup, sennep og remoulade

Kørsel og 1,5 times servering med personale. Ekstra tid kan tilkøbes 500,- pr. halve time. Nattillæg på 500 kr. ved servering i tidsrummet 23-06.00

Store Børn 4-12 år: Halv pris
Små Børn 0-3 år: Gratis

Følgende pølser kan tilvælges til 15 kr. pr. kuvert

Kyllingepølse (halal)
Oksekødspølse (halal)
Veganerpølse

Følgende pølser kan tilvælges til 10 kr. pr. kuvert

Pølser i svøb
Medister
Røde Pølser
Store røde pølser
Ramsløg pølser


Er du på jagt efter den perfekte løsning til din næste fest, hvor maden skal være enkel, velsmagende og nemt for dig? Hos Grill-Bassen kan du få udlejning af pølsevogn, som bringer glæde og hygge til din fest. Vores pølsevogne er et hit til alt fra fødselsdage og firmafester til byfester og private arrangementer. En pølsevogn er en sikker vinder, hvis du vil løfte stemningen og glæde dine gæster.

Kvalitetspølser og lækkert tilbehør 

Når du vælger at leje en pølsevogn fra Grill-Bassen, er du garanteret høj kvalitet og de bedste råvarer. Vores pølser er nøje udvalgte for at sikre en autentisk smagsoplevelse, og tilbehøret er altid frisk og lækkert. Fra sprøde løg, remoulade, sennep og ketchup til den klassiske danske agurkesalat, vi har det hele. En pølsevogn er en sikker vinder og noget for enhver smag.

Vælg den perfekte pakkeløsning til leje af pølsevogn

Her på siden kan du finde information om de tre forskellige pakker, som vi tilbyder, når du lejer en pølsevogn hos os. Hver pakke er designet til at matche forskellige behov og størrelser af arrangementer. Uanset om du søger en fuld løsning, som et bærende måltid med burgere og hotdogs, eller som en ‘skrub af’ løsning til din fest med hotdogs, så kan vi levere en samlet pakkeløsning til dig.

Hvad koster det at leje en pølsevogn?

Hos Grill-Bassen leverer vi en unik oplevelse med vores pølsevognudlejning. Vi dækker hele Sjælland, herunder Ringsted, Slagelse, Næstved og Vordingborg. Prisen på leje af pølsevogn afhænger af hvilken pakkeløsning du vælger. Se priserne i vores forskellige pakkeløsninger. Tag et kig på vores forskellige pakker og find frem til hvilken der passer bedst til dit arrangement. Vi hjælper dig også gerne med at sammensætte et skræddersyet tilbud på leje af pølsevogn. Vi kan vejlede dig til at vælge den helt rigtige løsning. Udfyld vores kontaktformular, så vender vi tilbage hurtigst muligt.