Serviceudlejning

Skal Grill-Bassen gøre din fest uforglemmelig? Vi udlejer alt hvad du skal bruge for at fuldende din fest.

Serviceudlejning til din fest

Planlægger du en fest og ønsker du at gøre det nemt og ubesværet? Hos Grill-Bassen tilbyder vi en omfattende udlejningsservice af forskellige festartikler, der gør din fest til en succes. Vi tilbyder alt, hvad du kunne tænke dig til din fest - fra leje af service til fest, til større udstyr som fadølsanlæg og slush ice maskiner. 

Når du lejer service hos os, sørger vi for at maden bliver anrettet pænt på fade og i skåle, klar til at blive serveret. Vores udlejning inkluderer alt, hvad du behøver for at skabe en fest med god stemning. Det eneste, du skal gøre efter festen, er at returnere servicet til os, så tager vi os af al opvasken. Det giver dig friheden til at slappe af og nyde festen med dine gæster.

Nem og fleksibelt serviceudlejning

Hos Grills-Bassen er vi klar til at gøre din fest til en succes. Derfor er vi ret fleksible med levering og aftaler på forhånd, levering og tidspunkter, så du har sikkerhed og styr på planlægningen. Hos Grill-Bassen går vi ikke kun højt op i kvalitet og gode råvarer, vi går også op i at levere til den aftalte tid.

Med vores serviceudlejning kan du skræddersy din bestilling til netop dine ønsker og hvad du har brug for, uanset om du planlægger et mindre privat arrangement eller en stor fest med mange gæster.

Udfyld vores kontaktformular med dine ønsker og behov for din fest, så kontakter vi dig hurtigst muligt.