Tapas

Tapas Ud Af Huset - Perfekt til enhver lejlighed

Er du på udkig efter mad ud af huset, der både er pænt anrettet og lækkert til dit næste private arrangement, firmafest eller fødselsdagsfest? Så tilbyder Grill-Bassen et bredt udvalg af tapas ud af huset. Vi leverer tapas ud af huset i Slagelse, Ringsted, Næstved, Vordingborg og resten af Sjælland, så uanset hvor din fest finder sted, kan vi hjælpe med at gøre din fest mindeværdig. Vores tapas menuer er sammensat af friske, velsmagende specialiteter af høj kvalitet, der garanterer en smagsoplevelse ud over det sædvanlige.

Tapas buffet til fester på Sjælland

Vores tapas menu ud af huset er perfekt til dem, der ønsker at imponere deres gæster med en række forskellige, delikate småretter. Fra friskt bagt brød, seafood delikatesser til charcuterier og udvalgte oste, er hver ret en fryd for både øje og gane. Bestil taps fra Grill-Bassen, og vælg mellem vores nøje udvalgte menuer, som er sammensat med tanke for at skabe en fuldendt og harmonisk smagsoplevelse.

Skal du holde større fest, er vores tapas buffet ud af huset den ideelle løsning. En tapas buffet giver dine gæster mulighed for at smage på et bredt udvalg af forskellige lækkerier. Når du vælger tapas buffet til din fest, er det en fantastisk måde at tilbyde noget for enhver smag.

Tapas Takeaway - Nyd en lækker anretning hjemme

Skal du have gæster i privaten og har du ikke tiden til selv at stå flere timer i køkkenet? Så hent tapas til dine gæster hos Grill-Bassen. Med vores tapas takeaway, kan du nyde et lækkert måltid uden besvær. Vores tapas kan afhentes direkte fra vores adresse i Slagelse, klar til at nydes derhjemme. 

Vores takeaway menuer er lige så lækre og indbydende som vores catering-løsninger med tapas buffet. Vores tapas til takeaway er perfekt til en hyggelig aften hjemme med dem du holder af.

Bestil tapas ud af huset

Hos Grill-Bassen elsker vi at gøre din fest uforglemmelig. Vi er altid klar til at levere en lækker tapas buffet til dit arrangement, som glæder alle dine gæster. Bestil tapas ud af huset i dag eller udfyld vores kontaktformular , så kontakter vi dig hurtigst muligt og finder den helt perfekte tapas-løsning til dig og dit arrangement.