Mad ud af huset Sjælland - Perfekt til enhver fest

Hos Grill-Bassen kan du bestille mad ud af huset til alle dine arrangementer. Vi kan hjælpe med alt fra tapas buffet til grillbuffet og helstegt pattegris. Bestil din mad ud af huset i dag og få en lækker madoplevelse.

Står du og skal arrangere en fest og vil sikre, at maden bliver husket? Hos Grill-Bassen tilbyder vi mad ud huset på hele Sjælland, men oftest i områderne Ringsted, Slagelse, Næstved og Vordingborg. Vi ved at det betyder noget med lækker og indbydende mad til din fest, og vores brede udvalg sikrer, at der er noget for enhver smag. Fra saftig grill buffet til delikate tapasborde til helstegt pattegris og leje af pølsevogn - vi kan levere det hele.

Skræddersy din egen fest menu

Hos Grill-Bassen ved vi, at hver fest er unik. Derfor tilbyder vi fleksibilitet - hele din madoplevelse kan tilpasses præcis efter dine ønsker. Du kan vælge at udskifte enkelte retter i vores menupakker, eller få friheden til at sammensætte din helt egen menu. Vi skaber spændende smagsoplevelser, der sætter et præg på din fest. Vi bruger kun de bedste råvarer, for at sikre at hver ret ikke bare smager fantastisk, men også ser indbydende ud.

Bestil mad til fest uden besvær

Skal festen være nemt og overskuelig for dig, tilbyder vi mad ud af huset med personale, som kan hjælpe med udskæring af kødet og anretningen af maden. Det giver dig som vært muligheden for at nyde festen sammen med dine gæster uden at skulle bekymre dig. 

Planlægningen af festmad kan være en udfordring, men med Grill-Bassen er processen nem og bekvem. Se vores forskellige udvalg og vælg den ønskede menu. Kontakt os hvis du ønsker at ændre i menuen eller tilkøbe en anden ret. Uanset om du skal holde en mindre sammenkomst for dine nærmeste eller om du skal holde stor fest, så er vi klar til at levere maden.

Festmad ud af huset - Bestil i dag

Når du vælger Grill-Bassen som din madleverandør, vælger du en partner, der går op i kvalitet og detaljer. Uanset hvor på Sjælland din mad skal leveres, så er vi klar til at hjælpe dig. Bestil din mad ud af huset i dag. Udfyld vores kontaktformular, så vender vi tilbage hurtigst muligt.