Helstegt pattegris på Sjælland

Om du vil stå ved grillen selv, selv tilberede tilbehøret, eller lade os stå for det hele, er op til dig. Uanset hvad du vælger, kan vi hjælpe dig. Helstegt pattegris er vores mest populære valg, og vi garanterer altid en gris i topkvalitet.

Se priser

Menu 1 200 kr. pr. kuvert
Helstegt pattegris
Flødekartofler
Saltbagte kartofler
Broccolisalat
Tomatsalat
Bearnaise sovs
Møllehjul
Alm + hvidløgssmør
Bestil her
Menu 2 200 kr. pr. kuvert
Helstegt pattegris
Flødekartofler
Cremet pastasalat
Broccolisalat
Coleslaw
Brun sauce
Møllehjul
Alm + hvidløgssmør
Bestil her
Menu 3 200 kr. pr. kuvert
Kartoffelsalat
Saltbagte kartofler
Grøn salat
Melonsalat
Rødvinssovs
Møllehjul
Alm + hvidløgssmør
Bestil her
Grill selv 67,5 kr. pr. kuvert
(min. 40 kuverter)
Inkl. leje af grill, kul og pattegris
Salater kan tilkøbes
Bestil her

 

Er du i gang med at planlægge en stor fest og vil du imponere dine gæster med noget for enhver smag? Hos Grill-Bassen tilbyder vi helstegt pattegris - en sikker vinder.

Helstegt Pattegris på Sjælland

Hos Grill-Bassen tilbyder vi helstegt pattegris over hele Sjælland, lige fra vores base i Slagelse til Næstved, og Ringsted til Vordingborg. Uanset hvor du skal holde fest eller et arrangement, kan vi sørge for, at din fest bliver en succes med en velsmagende pattegris af høj kvalitet.

Vælg din egen pattegris menu

Når du bestiller en helstegt pattegris hos os, får du friheden til at vælge, hvordan din grilloplevelse skal være. Vil du stå for grillningen og udskæringen selv? Eller foretrækker du at hyre en af vores erfarne grillmestre, som tager sig af alt arbejdet, så du kan fokusere på at være vært? Valget er dit. Vores grillmestre er eksperter i at tilberede og præsentere pattegrisen, så den bliver et sikkert hit blandt dine gæster.

Tilpas med lækkert tilbehør til helstegt pattegris

Ingen grillfest med helstegt pattegris er fuldendt uden lækker tilbehør. Hos Grills-Basen tilbyder vi derfor at give dig mulighed for selv at sammensætte din menu. Vi har sammensat forskellige menuer, som indeholder alt hvad en grillaften består af. Du kan naturligvis udskifte og sammensætte din menu som du ønsker. Du kan derfor også frit tilkøbe et bredt udvalg af tilbehør, som passer til dit ønske. Fra friske salater og grøntsager til saucer og kartofler, du bestemmer helt selv. Hos os har du mulighed for selv at skræddersy din fest med helstegt pattegris. 

Hvad koster helstegt pattegris?

Du kan finde vores priser her på siden.

Vi tilbyder naturligvis levering, opstart af grill, tilberedning, udskæring og servering. 

Vi tilbyder helstegt pattegris, der passer til ethvert budget. Du kan derfor selv vælge om du vil stå for tilberedningen og udskæringen selv eller om du ønsker helstegt pattegris med kok eller grillmester.

Bestil helstegt pattegris i dag

Udfyld vores kontaktformular og fortæl om dine ønsker. Så kontakter vi dig hurtigst muligt, så vi kan sammensætte en helstegt pattegris menu til dig og dit arrangement.